Ha en fartfylld dag på Gokartbanan i Stockholm

Ska du och vännerna hitta på något riktigt kul någon dag? Det finns många olika populära aktiviteter, som paintball, femkamp, gokart och mycket mer. Allt detta hittar du i Stockholm.

Är ni ute efter en dag med stoj och skoj? I Stockholm finns det många olika aktiviteter att hitta på. Att hitta en aktivitet som passar alla i en grupp är inte heller alltför svårt. Varför inte boka in en vända moped-gokart? Ni kan göra det tillsammans som grupp och göra det till ett bra pris. Det är en rolig sak att bjuda sina vänner på eller göra tillsammans med familjen. Gokart är en fartfylld aktivitet som de flesta tycker om. Kolla bara upp vilka villkor som gäller, till exempel kan det krävas en viss längd för att få köra gokart.

Säkerhet när du kör gokart

Man behöver inte köra så snabbt som en gokart går, om man inte vill. Man kör i den hastighet man är bekväm med. Fokuset på din säkerhet är stor, liksom för de andra som kör gokart. De ni lånade gokarten av lånar även ut obligatorisk säkerhetsutrustning. Denna ska man ha på sig under hela körningen. Det finns regler för hur man ska förhålla sig på banan. Exempelvis får man inte får köra på ett sätt som kan leda till en krock. Utöver det gäller liknande regler som vid bilkörning. Man får inte köra full och ska helst avstå om man är gravid eller om man har hjärtproblem eller liknande.

Publicerat den
Kategoriserat som Event