Om oss

Vi som skriver på den här sidan har vigt hela våra yrkesliv åt att arrangera fester, anordna större events och att driva cateringföretag. Vi sitter på kunskap och en samlad erfarenhet som få når upp till. Det vill vi dela med oss av. Vi vill skapa en heltäckande sida om fester, om catering och om events och vända på varenda liten sten inom dessa områden. Du som läsare ska kunna få fakta, idéer, uppslag och inspiration efter ett besök – helt med målet att du själv ska lyckas med den fest du planerar.

Hur ska man tänka gällande mat och dryck? Måste det finnas inbjudningskort? Hur pass stor roll spelar lokalerna? Kan ett tema vara en bra idé eller bör man låta det spontana driva tillställningen i den riktning den än må ta? Hur ska man ställa sig till lekar och underhållning och kan musik vara det som får festen att lyfta? Vi har svaren på alla dessa frågor och vi kommer gladeligen att skriva om allt detta och mycket mer.

Catering är det vi idag sysslar med primärt. Ett område som genom åren dragit på sig ett sämre rykte. Detta vill vi tvätta bort. Catering idag är en fulländad tjänst där företagen – vi och våra konkurrenter – tagit steg upp till helt nya nivåer. Maten är bättre, den är mer varierad och den är anpassad för att passa alla.

Glöm det där med ljummen mat serverad ur större aluminiumkärl: idag får du en ren restaurangupplevelse när du väljer catering – förutsatt att du väljer rätt partner. Vi ska visa dig hur du ska tänka i denna viktiga fråga och ge dig nycklarna till att hitta rätt. Oavsett hur din fest ser ut eller var den ska anordnas. Välkommen!