Hyr en buss i Stockholm inför er konferensresa i Europa

Att hyra buss med företaget för en konferensresa genom Europa känns spännande. Tänk att få åka på en spännande resa från Stockholm till Tyskland. Kanske är det huvudkontoret som är målet?

Vare sig ni är ett tyskt företag eller bara vill uppleva Berlin med företaget eller se någon spännande fabrik någonstans i Sverige eller övriga Europa så är en bussresa med företaget verkligen något som sammansvetsar kollegorna. Ni får gott om tid för förtroliga samtal, skratt och diskussionsgrupper. Varför inte göra bort de obligatoriska arbetstimmarna under bussresan genom att diskutera möjliga förbättringar inom företaget? Kanske presentera något nytt förslag med hjälp av den nya och moderna utrustningen på bussen, och sedan låta kollegorna resonera om saken. Det finns mycket som ni kan göra under bussresans gång som kommer att göra resan minnesvärd. Gör ni bort arbetet så har ni mer tid för skoj när ni väl kommer fram till resmålet.

Att hyra buss är miljövänligt och prisvärt

Turistbuss är både billigt och miljövänligt. Du får troligtvis plats med hela personalstyrkan i en och samma buss. Annars kan du hyra buss i Stockholm till av valfri storlek och ni kan ändå åka tillsammans som ett sällskap. Är ni ett mindre företag finns även mindre bussar som kan passa bättre. Buss är ett bekvämt och praktiskt sätt att både åka på dagsutflykter och weekendresor runt om i Europa med vänner, familj och arbetskamrater. Lyxa till resan med god mat och dryck samt gott om benutrymme. De klassiska trånga bussarna hör till det förflutna.

Publicerat den
Kategoriserat som Event