Festen rullar in på hjul med en foodtruck med catering i Stockholm

Det är många trådar att dra i när man arrangerar en fest. Men det blir aldrig bra om besökarna är hungriga. Mat från en foodtruck med catering lyfter allt och bidrar till stämningen i Stockholm.

Att äta tillsammans är en viktig del i umgänget och skapar samhörighet. Fester, stora som små, blir inte fulländade om inte maten finns där att samlas kring. Höga krav på hygien gör att ett professionellt kök måste till och då blir en foodtruck med catering den geniala lösningen.

Varma vegetariska och veganska variationer på foodtruck med catering

I Stockholm finns möjligheten att få restaurangen på den plats man vill ha den. Välutrustad och färgglad rullar den in med varm mat där och när den behövs. Passionerade kockar lagar i sin foodtruck till välsmakande lunchmat, catering eller buffé med vegetariska och veganska rätter som lockar alla sinnen.

Att samlas kring vällagad mat, gjord på de bästa råvaror, skapar ett välbefinnande som höjer stämningen på alla sorters fester – bröllop, firmafester eller musikfestivaler. Smaker och dofter ger överraskande upplevelser och exotisk känsla att samlas kring.

En fräsch fläkt av Mellanöstern, Medelhavet och Kalifornien. Spännande såser, hemgjorda nyfriterade falafel, halloumi och aubergine sabich är några av de streetfoodinspirerade rätter som kan serveras från en foodtruck med catering. Allt finns på plats i det välutrustade köket med kockar som älskar vad de gör och serverar både mat och dryck på festen. De hälsosamma rätterna gör att ingen ens tänker på att inte köttet finns där.